26 Kasım 2007 Pazartesi

Güneş, Rüzgar Bize Yeter!

Türkiye Kyoto'yu İmzala! kampanyasıyla ilgili olarak aldığım e-maili buraya aynen aktarmak istedim çünkü çok önemli olduğunu düşündüğüm bu girişim için geç bile kalındı! Umarım daha çok insana ulaşılır ve bu küresel bilinç geliştirilir. Verilen linklerden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Bu maili, "Türkiye Kyoto'yu İmzala" kampanyasına verdiğiniz destek için alıyorsunuz.
16 Şubat - 26 Nisan 2007 tarihleri arasında yürütülen imza kampanyasında hem internet üzerinden, hem de elden imza toplanmış ve iki ayda toplanan 168.498 imza TBMM Başkanlığı'na teslim edilmişti. Bu imzalardan biri de size aitti. Verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz.
İmzaların tesliminden 2 gün sonra, 28 Nisan günü İstanbul'da, Kadıköy Meydanı'nda yaptığımız "Başka Bir Enerji Mümkün-Türkiye Kyoto'yu İmzala" mitinginde de yaklaşık 10.000 kişi vardı. Ancak mücadelemiz bitmiş değil. Hükümeti Kyoto Protokolü'nü bir an önce imzalamaya davet etmek ve küresel ısınmayı durduracak önlemler almasını sağlamak için sokaklarda olmalıyız.
Önümüzdeki ay, 8 Aralık 2007 Cumartesi günü yine Kadıköy Meydanı'nda olacağız. "Türkiye Kyoto'yu İmzala - İklim Değişikliğini Durdur!" sloganıyla yapacağımız bu mitingde çok daha kalabalık olmak istiyoruz.
Bu miting dünyanın 75 ülkesinde aynı anda yapılacak (
http://www.globalclimatecampaign.org/).
Daha önce 3 Aralık 2005 ve 4 Kasım 2006'da da katılmış olduğumuz bu küresel eylem günleri, bu yıl yine Kyoto'ya taraf olan ülkelerin Endonezya'nın başkenti Bali'de yapacağı zirve toplantısının hemen öncesinde hükümetlere seslenmek amacını taşıyor ve Kyoto Protokolü üzerine yaşamsal kararların alınacağı bu toplantıya etki etmek son derece önemli.
Bilgilendirme mesajlarıyla gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
Sizi de, 8 Aralık Cumartesi günü İstanbul Kadıköy meydanında yapacağımız mitinge davet ediyoruz. Miting saat 11.00'de Kadıköy Tepe Nautilius önünden başlayacak.
Türkiye Kyoto'yu İmzala! İklim Değişikliğini Durdur!
Güneş, Rüzgar Bize Yeter!
Daha fazla bilgi için:Mitingi düzenleyen Küresel Eylem Grubu'nun sayfası
http://www.kureseleylem.org/ Türkiye Kyoto'yu İmzala! imza kampanyasını düzenleyen ve mitingi destekleyen Yeşiller'in sayfası http://www.yesiller.org/ Mitingin düzenlenmesine katkıda bulunmak isterseniz Küresel Eylem Grubu toplantılarına katılabilirsiniz.İletişim için: Email: kureseleylemgrubu@gmail.com Tel: 0536 888 8367
Türkiye Kyoto'yu İmzala!

8 yorum:

Ayşegül Taştaban Erzincanoğlu/ Behçet dedi ki...

Bir Ayşegül görünce, hemen baktım. Yemek yapma işi ile pek aram yoktur ama benim bile pişirebileceğim bir şeyler yazacakmısın diye bakacağım, umacağım..
Sevgiler

ayşegül laçinler dedi ki...

Teşekkür ederim ziyaretinize, ne tesadüf ben de geçen haftalarda sizi keşfetmiş ve bazı yazılarınızı okumuştum fakat yorum bırakmamaıştım çünkü bu kadın beni aşar diye düşünmüştüm(!) Umarım hoşunuza gidecek tariflerim olur ve ziyaretleriniz devam eder.

mavimantar dedi ki...

Merhaba,
Çevre,ekoloji,kyoto,küresel ısınma ile ilgili konuları görünce dayanamıyorum :D ,,,
Gerçi siz yemek konusunu seçmişsiniz ama duyarlı davranarak gelen maili burada yayınlamanız çok hoş.
Ayrıca Ayşegül'ün dediği gibi, bizimde yapabileceğimiz tarifler bekliyor olacağım...
Başarılar diliyorum...

ayşegül laçinler dedi ki...

Merhaba Mavimantar, teşekkür ederim ziyaretine.Çevre konusunda ki hassasiyetimiz aynı boyutta sanırım.Bloğumda sizlere uygun tariflerim de mutlaka olacaktır. Gıda boyasız, margarinsiz, tam buğday unlu...Her zaman beklerim.

mavimantar dedi ki...

Sevgili Ayşegül,
Yeni yazılarını- tariflerini bekliyorum.
Ayrıca, elbette takip ettiklerine ekleyebilirsin.
İznin olursa bende eklemek isterim.Bu arada blogunu Blograzzi'ye eklemeni öneririm.
www.blograzzi.com
Sevgiler

ayşegül laçinler dedi ki...

Tabi, ne demek mavimantar, memnuniyetle! Ayrıca önerin için teşekkür ederim, hemen deniyorum.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

duyarlı arkadaşım benim.yazını okudum.anlık yaşamıyorsun herzaman da öyleydin.gelecekte birgün gelecek öyle değilmi?bloğun çok hoş msnde bazen tarifler veriyorsun ama burdan da takip edebilirim.tarflerini bekliyorum.mükü...

ayşegül laçinler dedi ki...

Teşekkürler Müge'cim! arkadaşım! herzaman gel olur mu?
sevgilerimle ...

İsmini yazmayı unutma!