27 Mayıs 2008 Salı

Yeniden Merhaba! -uzun bir aradan sonra-

Çok zaman oldu yazmayalı özlemişim, ama yine de yazıp yazmamak konusunda epey düşündüm. Daha doğrusu daha sonra yazarım, evde yazarım, hafta sonu yazarım derken onbeş günü de öylece geçirmişim.

Bu kadar ara vermemin sebebine gelince: Anne oluyorum ve anne olmanın zorluğunu yaşayarak öğrendim. Hem mutluluk ve heyecan duydum, hem de hevesim kursağımda kaldı bir müddet. Uzun bir süre çalışamadım, mide bulantıları, halsizlikler, karaciğer enzimlerinin yükselmesi, kilo kaybı v.s. Neyseki şimdi iyiyim, Allaha sonsuz şükürler olsun.

Bir sürü karmaşa yaşadım, üzüldüm. Anneme ve babama çok minnet duyuyorum.-bazen de kızıyorum tabi!- Her zaman her konuda iyi niyetliliklerini gösteren, Allaha olan sonsuz inançlarının gereği davranan, gerçekten iyi kalpli insanlar onlar.

Bu üç paragraftan sonra yazıyı taslak olarak kaydedip 8 gün daha ara vermişim!!!

Bugün 04.Haziran, saat 15:20. Babam üniversite hastanesinde ve üç tane daralan damarına şu anda stent takılıyor. Dua ediyorum, inşallah herşey yolunda gider. Annem ve Birol eniştem yanında.

Güçlüdür benim babam, moralini bozmaz böyle ufak tefek şeyler için. Yeterki insanlar üzmesin onu, hastalıkmış, paraymış pulmuş takmaz yani. İnşallah 15 Haziran'da 70. yaşgününü kutluycaz. -Sevmez ya böyle şeyleri de ama pek ses çıkarmadı da hani!-

İyi haberler bekliyorum...

3 yorum:

Tijen dedi ki...

Sevgili Ayşegül,
Dilerim baban iyileşmiştir ve daha nice yıl yaşar.

Unknown dedi ki...

Uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyordu merak ediyordum. Bir iyi bir de endişeli bir haberle dönmüşsün. Yeni anne adayını buradan kutluyor, müstakbel dede'yede acil şifalar diliyorum

ayşegül laçinler dedi ki...

Teşekkür ederim Tijen, babam iyileşme yolunda inşallah iyi olacak.
Ayşegül, iyi dilekleriniz beni çok mutlu etti, teşekkürler.Herkesi özlemişim...